Apie prekę
„Diet Food“ ekologiška spirulina (vingrūnės) milteliais, be jokių priedų. Spirulina yra įvairių mineralų, vitaminų, nepakeičiamų riebalų rūgščių ir nepakeičiamų amino rūgščių reikalingų kūnui, šaltinis, dėl to ji priskiriama supermaisto kategorijai.
Geriausia iki: 2024-12-25
Spirulina yra melsvai žalios spalvos dumbliai. Jos naudą sveikatai daugiausia lemia jos cheminė sudėtis, kurią sudaro baltymai, angliavandeniai, nepakeičiamos aminorūgštys, mineralai (ypač geležis), nepakeičiamos riebalų rūgštys, vitaminai ir pigmentai. Trys pagrindiniai biologiškai aktyvūs komponentai, baltymas fikocianinas, sulfatuoti polisacharidai ir γ-linoleno rūgštis, atlieka svarbų vaidmenį gerinant žmogaus kūno funkcijas.
Šiuose dumbliuose gausu įvairių maistinių medžiagų, kurių derinys subalansuotas taip, kad idealiai atitinka žmogaus organizmo poreikius. Juose yra daug baltymų (daugiau nei 50%), skaidulinių medžiagų, kalcio, fosforo, geležies, magnio, vitaminų B1, B2, B3, B6, B12, D.
Spirulina palaiko imuninę sistemą, padeda numesti svorio ir išvalo organizmą nuo toksinų ir sunkiųjų metalų. Tyrimai rodo, kad ji gali turėti antioksidacinių, skausmą malšinančių, priešuždegiminių ir smegenų ląsteles apsaugančių savybių.
Tyrimai su gyvūnais rodo, kad spirulina turi stiprias antioksidacines, priešvėžines ir antivirusines savybes, taip pat ji padeda kovoti su nutukimu, diabetu ir uždegiminėmis alerginėmis reakcijomis.
Tačiasu plačių klinikinių tyrimų su žmonėmis vis dar trūksta.
Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Kalcis, fosforas, magnis ir B grupės vitaminai padeda palaikyti normalią energijos apykaitą. +
Geležis ir vitaminas D padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą. Spirulina neturi kieto celiuliozės apvalkalo, todėl lengvai virškinama.
Klinikiniai tyrimai nustatė, kad vartoti spiruliną yra saugu.
Grynasis svoris: 200 g
Vartojimas
sumaišykite 1 valg. š. miltelių su mėgstamomis sultimis, augaliniu gėrimu, dėkite į sausus pusryčius, desertus, salotas ar košę.
Svarbu! Nevartoti daugiau nei 2-3 valg. š. per dieną. Po kiekvieno naudojimo sandariai uždarykite pakuotę. Laikykite sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Sudėtis
Sudedamosios dalys: ekologiška spirulina.
Sudėtyje gali būti sojų, riešutų ar glitimo pėdsakų.
Kilmės šalis: Kinija
Sertifikuotas ekologiškas produktas.
PL-EKO-03, Ne ES žemės ūkis.
Maistinė vertė
Maistinė vertė (100 g) – 1463 kJ / 350 kcal: riebalų 8.2 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1.1 g), angliavandenių 15 g (iš jų cukrų 0 g), skaidulinių medžiagų 7 g, baltymų 50 g, druskos 1.4 g, kalcio 270 mg (34% RMV), fosforo 950 ml (136% RMV), geležies 28.5 mg (204% RMV), magnio 195 mg (52% RMV), tiamino (vit. B1) 4.4 mg (400% RMV), riboflavino (vit. B2) 6.9 mg (498% RMV), niacino (vit. B3) 5.9 mg (37% RMV), vitamino B6 18.4 mg (131.4% RMV), vitamino B12 160 μg (6400% RMV), vitamino C 1.4 mg (2% RMV), vitamin D 6 μg (240 IU) (120% RMV), folio rūgšris 27 μg (14% RMV), chlorino 64 mg.
RMV – referencinė maistinė vertė.
Gamintojas
„Diet Food“ įkūrėjai savo veiklą pradėjo Lenkijoje dar prieš 25 metus. Tuomet pagrindinė įmonės veikla buvo vaisių, daržvių importas ir eksportas. 2013 metais atlikę rinkos analizę įmonės vadovai priėmė sprendimą pakeisti įmonės pavadinimą, taip pat veiklos pobūdį ir atsigręžė į sveiką gyvenseną propaguojančių žmonių poreikius. Šiandien jų asortimente platus ekologško supermaisto pasirinkimas.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.